IPTV SHQIP NE KODI 2018 | JUDGEMENT ADDON | VERIDCT ADDONInstaloni kanalet shqip dhe shume kanale te tjera ne programin/ aplikacionin Kodi. Vlene per android dhe per windows. Per te instaluar ndiqeni videon e meposhtme hap pas hapi.

Per fund beni subscribe kanalin tim ne Youtube dhe poashtu beje like faqen time ne Facebook.

Subscribe our Youtube channel –

Like our Facebook page –